Krio savna – za regeneracijo in zmogljivost

Krio savna – za regeneracijo in zmogljivost

S pomočjo krio savne se po napornih treningih zelo pohitri okrevanje, regeneracija mišic in celega organizma ter poveča zmogljivost.

Mnogo uspešnih vrhunskih športnikov se zaveda, da hitrejše okrevanje omogoča, da imajo reden in gostejši urnik treningov, ki je ključnega pomena za razvoj spretnosti in največjo učinkovitost ter da lahko krio terapija bistveno pospeši okrevanje. Športniki s počasnim okrevanjem in pogostimi poškodbami ne morejo trenirati dovolj pogosto in zato ne morejo doseči optimalne ravni zmogljivosti.

Če ste športnik, ki išče največjo učinkovitost in konkurenčno prednost, vam lahko krio terapija učinkovito pomaga pri doseganju vaših ciljev. Ne glede na to, ali želite pospešeno mišično celjenje, zmanjšano utrujenost, pospešeno okrevanje, se obrnite na naše usposobljeno osebje v Središču Vitalis in si rezervirajte termin.

 

Popravljanje mišic in sklepov

Majhne raztrganine, poškodbe in nategi so naraven stranski proizvod aktivnega življenja. Vendar pa je ključnega pomena, da se te poškodbe čimprej hitro in naravno ublažijo, da bi ohranili končno zdravje in učinkovitost. Krio savna povečuje prekrvavitev tako, da izpostavlja telo ultra-ohlajenemu zraku, očisti kri in transportira hranila in kisik v mehka telesna tkiva. To pospeši celjenje, kar vam omogoča, da dosežete najboljši potencial svojega telesa.

 

Pospešeno celjenje mehkega tkiva

Bolečine v mišicah in bolečine v mehkih tkivih so običajno posledica vnetja, ki ga povzročijo poškodovane celice. Krio terapija celotnega telesa pospešuje prekrvavitev, in ker kri teče skozi jedro vašega telesa, prinaša zdravilne učinkovine, kot so kisik in druga hranila, celicam, ki potrebujejo okrevanje. S čiščenjem krvi se zdravljenje mehkih tkiv pospešuje in večina uporabnikov poroča o zmanjšanju bolečine takoj po uporabi krio savne.

Ni treba da ste profesionalni športnik, da bi uživali številne prednosti krio terapije. Če želite pospešiti proces celjenja telesa in pospešiti okrevanje, se obrnite na nas. Veliko naših rekreativnih strank redno uporablja krio savno po svojem treningu in poročajo o dobrih učinkih in počutju.

 

Koristi krio terapije celotnega telesa za REGENERACIJO IN UČINKOVITOST vključujejo:

 

  • hitrejše okrevanje,

  • znižanje vnetje,

  • večji obseg gibanja in fleksibilnosti,

  • povečano vzdržljivost,

  • lajšanje bolečin,

  • popravljanje tkiv,

  • izboljšanje imunskega sistema.

Vprašajte nas več, naročite se na termin

Cenik

 

Preverite še:

Krio savna za ZDRAVJE IN WELLNESS

Krio savna za LEPOTO IN MLADOST

Urnik - Individualni treningi potekajo kadarkoli vezano na osebne dogovore.

Legenda:

Dvorana A
Dvorana B
Dvorana C
Dogodki novo
Pošljite nam sporočilo
Pošlji

Sporočilo je bilo poslano.

Sledite nam
Prijava na e-novice