Ker za uspešno vadbo ne potrebujete le telovadnice, trenerja in malce dobre volje, ampak želite kar celo ekipo strokovnjakov. Pametno je obiskati naš rekreacijski center in športno-diagnostični center, kjer za vaše različne želje, tegobe in vprašanja hitro poiščemo tudi celostno rešitev.

 

Odlično celostno poskrbimo za vaše potrebe, če ste:

  • neaktivni in bi želeli to postati (motiviramo, izmerimo, svetujemo, vas usmerjamo),
  • že rekreativno aktivni (pomagamo pri vzdrževanju motivacije in pri napredku),
  • športnik, ki želite izboljšati svoj nastop (diagnostika, regeneracija, fizioterapija, psiholog, prehranski svetovalec),
  • športnik po poškodbi (fizioterapija, regeneracija, rehabilitacijski trening),
  • nekdo, ki se želi razvajati (savna, krio savna, masaža, pedikura),
  • podjetje, ki želi poskrbeti za zdravje in počutje svojih zaposlenih (različni programi).

Vodijo nas:

  • strokovnost,
  • vaša varnost,
  • celostna obravnava,
  • vaše zadovoljstvo.

Moto: Izkoristi vsak dan posebej.

 

Stalna ekipa

Grega Ivanšek

Grega Ivanšek

Strasten športnik – vsestranski, sistematičen, profesionalen.

Osebni trener in vodja

Včasih se pošalimo, da je on tu že skoraj kot del opreme, saj zjutraj prvi pride in zvečer zadnji odide.

Različne športne zvrsti ga spremljajo že od malih nog. Kasneje je želel vsebine poglobiti in deliti. Sistematično je pridobival znanje o kondicijskih treningih, preoblikovanju telesa, izgubi odvečne teže, pridobivanju moči in prehranskem svetovanju.

Z veseljem in predanostjo se posveča tako osebnemu svetovanju in treningu kot tudi vodenju ekipe trenerjev, vaditeljev in vsega, kar se dogaja v Rekreacijskem središču Vitalis.

Ključ za dobro počutje je v ljudeh. Zato v središču Vitalis deluje ekipa mladih strokovnjakov, ki s svojimi znanji, izkušnjami, predvsem pa s svojimi osebnostnimi lastnostmi skrbijo za to, da je vsak obiskovalec Vitalisa sprejet s pozornostjo in posluhom za njegove cilje, potrebe, želje.

Preberi več +
Ivan Uršič Drolc

Ivan Uršič Drolc

Poglobljen trener – celostno obravnavanje vsakega posameznika.

Ivan je profesor športne vzgoje, navdušen nad podvodnim hokejem, ki ga igra in poučuje. Profesionalno se posveča fizični pripravi športnikov (plavalcev, vaterpolistov, judoistov, golfistov, košarkarjev …) in rekreativcev. Sodeloval je tudi pri pripravi plavalcev in umetnostnih drsalcev za udeležbo na najpomembnejše tekme in prvenstva. Več let vodi tudi svojo rekreativno skupino, organizira aktivne počitnice in športno-veganske tabore. S svojimi prispevki pomaga pri ustvarjanju oddaj na televiziji Slovenija, kot sta Migaj raje z nami in Gremo na smuči.

Tina Blažič

Tina Blažič

Osebna trenerka in pozitivna motivatorka

Vsestranska športnica, ki je poleg različnih vadb zajadrala tudi v tekmovalne vode bodybuilding-a ter tam dodobra spoznala, koliko truda je treba vložiti, če želimo doseči tako fizični kot psihični napredek v izboljšanju postave in discipline pri hrani. Ker je šport del njenega vsakdana, delo z ljudmi pa ji predstavlja užitek ter osebno rast, se je odločila, da s svojim znanjem in predanostjo do dela, pomaga tudi drugim.

Njeno poslanstvo in želja je, da vsakemu posamezniku pomaga priti do točke, ko mu bo vadba in skrb za zdravje v veselje in ne breme. Hkrati pa s svojo pozitivno energijo in motivacijskim pristopom poskrbi, da bo volje za napredek vedno na pretek.

Preberi več +
Kristian Grünfeld

Kristian Grünfeld

Inštruktor spinninga in spinn KOMBO

Kristian je bivši profesionalni tekač, sedaj pa aktivno tekmuje na cestnem kolesu.

Celotno svoje življenje je posvetil športu. Najprej 12 let kot tekač (zadnjih 5 kot profesionalni), nato pa po spletu okoliščin pristal na kolesu, kjer preživi precej svojega časa.

Obožuje delo z ljudmi in “stiskanje” maksimuma iz vsakega posameznika. Kot trener mu je najpomembneje, da se ljudje dobro počutijo, če ne prej pa je tako zagotovo po uri spinninga. Ne glede na rang športne rekreacije vedno da ljudem tisto, kar bi si sam želel prejeti od svojih trenerjev v času profesionalne kariere.

Preberi več +
Ana Gregorčič

Ana Gregorčič

Inštruktorica pilatesa in strastna proučevalka človeškega telesa

Po izobrazbi je diplomirana pravnica, a je že v času študija začela z vodenjem aerobike in pilatesa, ki sta jo povsem prevzela, zato znanje o gibanju in človeškem telesu nasploh še kar poglablja na izobraževanjih doma in v tujini, kjer se je dodatno usposobila tudi za vodenje specialnih programov, kot so nosečniška ter poporodna vadba, terapevtske vadbe za stabilizacijo hrbtenice in medenice ter program vadbe, ki je namenjen osebam z osteoporozo.

Ker je tudi osebna trenerka, prisega na to, da je vadbo treba prilagoditi vsakemu posamezniku posebej, njegovim posebnostim in zmogljivostim, pa čeprav vadi v skupini. Če bi morala izbrati le en tip vadbe, bi izbrala pilates, saj je po njenem mnenju to vadba, ki »resetira telo in glavo«. Največjo nagrado ji predstavljajo vadeči, ki zadovoljni odidejo z vadbe in ji z nasmehom povedo, da čutijo spremembe na telesu ter da njihove fizične težave ali omejitve počasi izginjajo.

Preberi več +
Katja Trpinc

Katja Trpinc

Recepcija

Ko nas boste obiskali v Središču Vitalis, vas bo na recepciji sprejela nasmejana in prijazna Katja. Rada je v stiku z ljudmi, vselej jim rada prisluhne in je novih obrazov vedno vesela. Šport ji je blizu že od malih nog. Hoja v hribe in kolesarjenje pa trenutno zapolnjujeta njen prosti čas. Zaradi želje po izobraževanju o kriminalistiki se je vpisala na fakulteto za varnostne vede, ki jo je tudi uspešno zaključila.

Karmen Merlov

Karmen Merlov

Učiteljica joge

Športna rekreacija – joga. Karmen je po  izobrazbi magistrica znanosti, ki poleg pisanja knjig izvaja tudi delavnice energijskih in dihalnih tehnik. Z različnimi športi se ljubiteljsko ukvarja že vrsto let, joga pa jo spremlja od otroštva. Zadnji dve leti svoje znanje nadgrajuje pri indijskem učitelju joge na indijskem veleposlaništvu, opravljeno ima tudi usposabljanje za opravljanje strokovnega dela v športu. Redna vadba joge ohranja gibljivost telesa in ga pomaga krepiti. Fleksibilnost, moč in notranji mir.

 

 

 

Asja Samec

Asja Samec

Potrpežljiva raziskovalka – sebe, drugih in sveta

Strokovna sodelavka – psihologinja

Psihologinja in inštruktorica pilatesa ter varne vadbe v nosečnosti in po porodu.

Zanimajo jo ljudje, odnosi, krepitev zdravja, preventiva, razvoj in rast posameznika. Verjame, da se je za dobre stvari vredno potruditi in da je za nove začetke in podvige vedno čas. Pri svojem delu je predana, prijazna in vedoželjna. Rada se uči od ljudi, njihovih izkušenj, knjig, zgodb.

Vaditeljica pilates vadbe ter vadbe za mamice z dojenčki

Je pozitivna in umirjena psihologinja, ki je po diplomi iz psihologije delala kot raziskovalka na različnih projektih in področjih. Radovednost in želja po znanju sta jo vodili do magistrskega študija klinične psihologije v tujini na Univerzi v Leidnu na Nizozemskem. Po zaključku se je vrnila v Slovenijo in je sedaj doktorska študentka eksperimentalne psihologije.

Od malih nog se je zanimala za gibanje in povezavo med umom ter telesom. Ko se je srečala s pilates vadbo, je bila sprva skeptična, a je potem hitro spoznala pozitivne učinke, ki jih ta vadba prinaša v njeno življenje. Opravila je usposabljanja za Pilates Mat inštruktorico in zdaj deveto leto vadečim posreduje znanje in ljubezen do zavestnega gibanja. Opravila je tudi Tečaj varne vadbe v nosečnosti. Strast, svežino in navdušenje ohranja z udeležbo na konvencijah doma in v tujini ter z dodatnimi izobraževanji in z lastno prakso pilatesa in joge in še česa.

Na urah vadbe se drži osnovnih principov pilatesa in jih združuje z novimi znanji. Verjame, da pilates ni le serija vaj in da primarna naloga vaditelja ni le učenje pravilne izvedbe le-teh, temveč je to sistem vadbe, ki funkcionalno in vizualno poskuša uskladiti in uravnovesiti telo, um in duha. Pomembno ji je, da si posameznik prisluhne, se sliši in se upošteva in pilates vadba je dobra pot k temu. Vsakič posebej je vesela zadovoljnih obrazov vadečih po končani vadbi,  pa tudi napredka in razvoja vadečih skozi leto.

Preberi več +