Ker za uspešno vadbo ne potrebujete le telovadnice, trenerja in malce dobre volje, ampak želite kar celo ekipo strokovnjakov. Pametno je obiskati naš rekreacijski center in športno-diagnostični center, kjer za vaše različne želje, tegobe in vprašanja hitro poiščemo tudi celostno rešitev.

 

Odlično celostno poskrbimo za vaše potrebe, če ste:

  • neaktivni in bi želeli to postati (motiviramo, izmerimo, svetujemo, vas usmerjamo),
  • že rekreativno aktivni (pomagamo pri vzdrževanju motivacije in pri napredku),
  • športnik, ki želite izboljšati svoj nastop (diagnostika, regeneracija, fizioterapija, psiholog, prehranski svetovalec),
  • športnik po poškodbi (fizioterapija, regeneracija, rehabilitacijski trening),
  • nekdo, ki se želi razvajati (savna, krio savna, masaža, pedikura),
  • podjetje, ki želi poskrbeti za zdravje in počutje svojih zaposlenih (različni programi).

Vodijo nas:

  • strokovnost,
  • vaša varnost,
  • celostna obravnava,
  • vaše zadovoljstvo.

Moto: Izkoristi vsak dan posebej.

 

Stalna ekipa

Grega Ivanšek

Grega Ivanšek

Strasten športnik – vsestranski, sistematičen, profesionalen.

Osebni trener in vodja

Včasih se pošalimo, da je on tu že skoraj kot del opreme, saj zjutraj prvi pride in zvečer zadnji odide.

Različne športne zvrsti ga spremljajo že od malih nog. Kasneje je želel vsebine poglobiti in deliti. Sistematično je pridobival znanje o kondicijskih treningih, preoblikovanju telesa, izgubi odvečne teže, pridobivanju moči in prehranskem svetovanju.

Z veseljem in predanostjo se posveča tako osebnemu svetovanju in treningu kot tudi vodenju ekipe trenerjev, vaditeljev in vsega, kar se dogaja v Rekreacijskem središču Vitalis.

Ključ za dobro počutje je v ljudeh. Zato v središču Vitalis deluje ekipa mladih strokovnjakov, ki s svojimi znanji, izkušnjami, predvsem pa s svojimi osebnostnimi lastnostmi skrbijo za to, da je vsak obiskovalec Vitalisa sprejet s pozornostjo in posluhom za njegove cilje, potrebe, želje.

Preberi več +
Ivan Uršič Drolc

Ivan Uršič Drolc

Poglobljen trener – celostno obravnavanje vsakega posameznika.

Ivan je profesor športne vzgoje, navdušen nad podvodnim hokejem, ki ga igra in poučuje. Profesionalno se posveča fizični pripravi športnikov (plavalcev, vaterpolistov, judoistov, golfistov, košarkarjev …) in rekreativcev. Sodeloval je tudi pri pripravi plavalcev in umetnostnih drsalcev za udeležbo na najpomembnejše tekme in prvenstva. Več let vodi tudi svojo rekreativno skupino, organizira aktivne počitnice in športno-veganske tabore. S svojimi prispevki pomaga pri ustvarjanju oddaj na televiziji Slovenija, kot sta Migaj raje z nami in Gremo na smuči.

Tina Blažič

Tina Blažič

Osebna trenerka in pozitivna motivatorka

Vsestranska športnica, ki je poleg različnih vadb zajadrala tudi v tekmovalne vode bodybuilding-a ter tam dodobra spoznala, koliko truda je treba vložiti, če želimo doseči tako fizični kot psihični napredek v izboljšanju postave in discipline pri hrani. Ker je šport del njenega vsakdana, delo z ljudmi pa ji predstavlja užitek ter osebno rast, se je odločila, da s svojim znanjem in predanostjo do dela, pomaga tudi drugim.

Njeno poslanstvo in želja je, da vsakemu posamezniku pomaga priti do točke, ko mu bo vadba in skrb za zdravje v veselje in ne breme. Hkrati pa s svojo pozitivno energijo in motivacijskim pristopom poskrbi, da bo volje za napredek vedno na pretek.

Preberi več +
Kristian Grünfeld

Kristian Grünfeld

Inštruktor spinninga, spinn KOMBO in tekaški trener

Kristian je bivši profesionalni tekač, sedaj pa aktivno tekmuje na cestnem kolesu.

Celotno svoje življenje je posvetil športu. Najprej 12 let kot tekač (zadnjih 5 kot profesionalni), nato pa po spletu okoliščin pristal na kolesu, kjer preživi precej svojega časa.

Obožuje delo z ljudmi in “stiskanje” maksimuma iz vsakega posameznika. Kot trener mu je najpomembneje, da se ljudje dobro počutijo, če ne prej pa je tako zagotovo po uri spinninga. Ne glede na rang športne rekreacije vedno da ljudem tisto, kar bi si sam želel prejeti od svojih trenerjev v času profesionalne kariere.

Preberi več +
Neja Jeršin

Neja Jeršin

Študentka Akademije za ples, trenerka športne rekreacije in funkcionalnih vadb

Neja je po izobrazbi plesalka in koreografinja, ki je svoje znanje nadgradila z usposabljanjem s področja športne rekreacije in miofascialnega pilatesa. Svoje izkušnje deli z raznovrstnimi skupinami in vadbenimi programi, kjer prisega na individualno obravnavo posameznika znotraj skupine, s svojimi izkušnjami s področja plesa pa skrbi za obravnavanje človeškega telesa celostno.  Verjame, da je z ustreznim načinom dela in prenašanjem ljubezni do gibanja mogoče doseči boljše počutje in zadovoljstvo, ki ga stranke prenesejo v svoj vsakdan.

Kot svoj uspeh šteje vsak nasmeh po koncu ure. Natančnost in strokovnost pri svojem delu ter posluh za potrebe vadečih, pa predstavljajo bistvo njenega dela.

 

Če bi morala izbrati le en tip vadbe, bi izbrala pilates, saj je po njenem mnenju to vadba, ki »resetira telo in glavo«. Največjo nagrado ji predstavljajo vadeči, ki zadovoljni odidejo z vadbe in ji z nasmehom povedo, da čutijo spremembe na telesu ter da njihove fizične težave ali omejitve počasi izginjajo.

Preberi več +
Katja Trpinc

Katja Trpinc

Recepcija

Ko nas boste obiskali v Središču Vitalis, vas bo na recepciji sprejela nasmejana in prijazna Katja. Rada je v stiku z ljudmi, vselej jim rada prisluhne in je novih obrazov vedno vesela. Šport ji je blizu že od malih nog. Hoja v hribe in kolesarjenje pa trenutno zapolnjujeta njen prosti čas. Zaradi želje po izobraževanju o kriminalistiki se je vpisala na fakulteto za varnostne vede, ki jo je tudi uspešno zaključila.

Karmen Merlov

Karmen Merlov

Učiteljica joge

Športna rekreacija – joga. Karmen je po  izobrazbi magistrica znanosti, ki poleg pisanja knjig izvaja tudi delavnice energijskih in dihalnih tehnik. Z različnimi športi se ljubiteljsko ukvarja že vrsto let, joga pa jo spremlja od otroštva. Zadnji dve leti svoje znanje nadgrajuje pri indijskem učitelju joge na indijskem veleposlaništvu, opravljeno ima tudi usposabljanje za opravljanje strokovnega dela v športu. Redna vadba joge ohranja gibljivost telesa in ga pomaga krepiti. Fleksibilnost, moč in notranji mir.