Postrehabilitacijska vadba – postrehabilitacija

Pri nas izvajamo tudi vadbo po (športnih) poškodbah. Postrehabilitacija v Središču vitalis poteka z usposobljenim osebnim trenerjem.

Rehabilitacija po poškodbi je proces, ki poteka v različnih fazah.

Postrehabilitacija je še zadnji korak, ki posamezniku/športniku pomaga pri vračanju na njegov običajen trening. Običajno celotna pot zajema: POŠKODBO -> DIAGNOSTIKO -> ZDRAVLJENJE/OPERACIJO -> FIZIOTERAPIJO -> POSTREHABILITACIJO.

V sodelovanju in na podlagi prejšnjih korakov, zbranih informacij, zdravstvene dokumentacije, posveta s fizioterapevtom in trenerjem poskrbimo za kakovostno postrehabilitacijo. To zajema merjenje na naših TMG napravah, da se prepričamo, kakšno je stanje mišic, nato s strokovnjaki sestavimo ustrezen program treninga. Nudimo podporo in svetovanje pri postrehabilitacijskem kondicijskem treningu, tako da je športnik znova pripravljen na nove izzive.

Po posvetu in preverjanju stanja lahko vključimo tudi športnega psihologa, saj po poškodbi nemalokrat ostane strah pred ponovno poškodbo, ki športniku preprečuje polno vrnitev.

Celostno poskrbimo, da se lahko vrnete še boljši. Smo strokovni, prijazni ter podporni. Vi pa ste v naših rokah varni in opremljeni za nadaljnje uspehe.

Kontaktirajte nas in nam zaupajte, kaj potrebujete.

Partnersko smo povezani tudi z Ambulanto zdravja AS, kjer lahko hitro dostopate do zdravstvenih storitev, pregledov in obravnav.

Pri nas lahko tudi uredite prijavo v Paket športnik. Zavarovanja omogočajo športnikom hitrejšo in učinkovitejšo oskrbo po nezgodi ali bolezni.