LOKACIJA

(Hotel) Vitalis se nahaja v predmestju Ljubljane , 10 km od znamenitosti Ljubljanski grad, 9 km od znamenitosti Ljubljanski Botanični vrt in 6 km od znamenitosti nakupovalno središče BTC City z več kot 400 trgovinami, restavracijami, kinodvoranami, vodnim parkom in drugimi objekti.

Hotel je zlahka dostopen z mestne obvoznice in z javnimi prevoznimi sredstvi. Do železniške in avtobusne postaje je le nekaj minut hoda.

Aerodrom Ljubljana je oddaljen le trideset minut vožnje. Najem vozila in taksi prevoz  sta na voljo na letališču. Letališče v Zagrebu je oddaljeno uro vožnje, tisto v Benetkah pa dve.

Neposredna bližina glavnega mesta in zelena okolica sta glavni prednosti naše lokacije, saj so  gostje blizu vsemu dogajanju, a hkrati prebivajo v naravi, stran od mestnega hrupa.

KAJ POČETI

V Vitalisu lahko ostanete aktivni tudi med potovanjem in potrenirate v našem fitnesu, se sprostite v finski ali v infrardeči savni, si privoščite masažo ali pedikuro  in napolnite baterije s pozitivno energijo.

V lepem vremenu se iz Zaloga lahko peš povzpnete na okoliške hribe in po Kostanjevi poti, Borovničevi pohodni poti ali Gozdni naravoslovni učni poti Mali Vrh odkrivate lepote našega podeželja, lahko pa se s kolesom odpeljete v prelepo dolino Besnice, kjer lahko  v poletnem času, ko cvetijo okoliški kostanjevi gozdovi, vidite številne mobilne čebelnjake. V zimskem času se lahko preizkusite v rekreativnem drsanju v bližnji športni dvorani Zalog.

SOBE

Vitalis ponuja 17  sob v sodobnem slogu. Vse sobe so klimatizirane in imajo internetno povezavo, sodoben televizor, minibar in sušilnik za lase.

Hotelskim gostom je na voljo skupna kuhinja, kjer si lahko pripravite hiter obrok ali jutranjo kavico.

Na zahtevo vam pripravimo samopostrežen kontinentalni zajtrk z vegetarijanskimi, veganskimi in brezglutenskimi jedmi.

WELLNESS PAKET

280
  • dve nočitvi za dve osebi v dvoposteljni sobi
  • samopostrežni zajtrk
  • 1x sprostitvena masaža zanjo & 1x intenzivna masaža zanj & 1 x savnanje s hladnim zrakom – krio savna za dve osebi
  • neomejen obisk fitnesa in savne & pozna odjava ( do 16:00)
Izberi

PAKET ŠPORTNIK

160
  • dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi
  • priprava individualnega trening programa
  • 2 x vadba z osebnim trenerjem
  • 1 x obisk savne do 3 ure
Izberi