Športni kampi v Središču Vitalis so večdnevni dogodki za športnike, ker v sodelovanju z naročnikom pripravimo vrhunski program za odlično pripravo športnikov npr. na tekmovanja.

Ste športni klub, zveza, društvo, ki želi svoje športnike intenzivno in celostno pripraviti na pomembno tekmovanje? Morda želite okrepiti ekipni duh? Želite ponuditi dodatno usposabljanje, da bodo vaši športniki bolj motivirani, zavzeti, bolj poučeni? Z veseljem organiziramo športni kamp po vaših potrebah. Kontaktirajte nas in nam povejte, kaj potrebujete.

Organizacija večdnevnih športnih kampov ali priprav

V Središču Vitalis imamo vse možnosti za organizacijo priprav za večje skupine. Poleg odličnih vadbenih pogojev (športne dvorane s fitnes opremo), možnosti diagnostike (TMG, potenciacija, meritev telesne sestave) in welnessa (savna, masaža, krio savna) so v istem kompleksu na voljo predavalnica, večnamenski prostor za predavanja in pogostitve in moderno opremljene sobe za nočitev do 35 oseb.

Ob takšnih dogodkih poleg lastne ekipe strokovnjakov in trenerjev sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnjaki (prehranski strokovnjak, športni psiholog, fizioterapevt …) – vse po željah kluba oz. naročnika.

Primer uspešno izvedenega kampa so bile priprave za OFEM (Olimpijski festival Evrope mladih), ki smo jih jeseni 2016 in 2018  organizirali za OKS v več terminih. Oglejte si 4-minutno reportažo.

športni kampi