Si mamica po porodu in te zanima vadba za mamice z dojenčki? Dobrodošla.

Dobrobiti poporodne vadbe

Dopoldan v Središču Vitalis poteka vadba za mamice z dojenčki. To je poporodna vadba za ženske (vadba po porodu), ki jo lahko obiskujete s svojim dojenčkom.

Porod pusti telesne posledice, za katere lahko učinkovito poskrbimo s poporodno vadbo, ki telesu pomaga ponovno doseči svojo obliko. Vadba vam bo omogočila hitrejšo vrnitev motoričnih sposobnosti na raven pred nosečnostjo. Ohlapne mišice bodo postale močnejše, povečal se bo njihov tonus in zmanjšala količina podkožnega maščevja. Popravili boste telesno držo, vzpostavili pravilen naklon medenice in s tem preprečili bolečine v križu.

Glavni poudarki vadbe so na krepitvi trebušnih mišic in mišic medeničnega dna, ki med nosečnostjo postanejo ohlapne in šibke, vendar se bomo spomnili tudi na ostale mišične skupine, ki jih je treba prav tako krepiti. Z vadbo se naučite vaj, ki izboljšujejo telesno pripravljenost in pozitivno vplivajo na počutje.

mamice z dojenčki

Kako poteka vadba za mamice z dojenčki pri nas?

Vadba je namenjena mamicam od šestega tedna, oz. ko opravite 1. ginekološki pregled po porodu do približno enega leta po porodu. Glede na vaše stanje, se vam bomo potrudili kar najbolj prilagoditi. S svojimi dojenčkom boste med vadbo ves čas v istem prostoru in ga po potrebi pocrkljale.

Kaj potrebujete?

Prinesite potrebščine za dojenčka (lahko ga previjate, hranite …), zase pa brisačo in vodo. Blazine so na voljo pri nas.

Dojenčka lahko prinesete v lupinici, ga pripeljete z vozičkom ali ga prinesete, kakor želite 🙂 Če prvič pridete z vozičkom, nas pokličite, da vam pokažemo, kje ga lahko pustite.

Če vas zanima še kar koli, pišite, ali pokličite. Komaj čakamo, da vas spoznamo!

Zakaj želite vaditi pri nas:

 • strokovno usposobljeni trenerji in inštruktorji,
 • primerno majhne skupine,
 • pestrost programa,
 • novi, moderni prostori s kakovostno opremo,
 • čisti prostori,
 • ugodna cena,
 • prvi obisk je brezplačen,
 • vadbo prilagajamo zmožnostim posameznika.

 

Pomembno: V primeru kakršnih koli zdravstvenih omejitev, posebnosti ali težav, se pred vadbo posvetujte s trenerjem. Po potrebi vam bomo svetovali drugačne vaje ali drugo vadbo.

Urnik

Ponedeljek

Torek

Sreda

Četrtek

Petek

TRENER

laura karamatič

Laura Karamatič

Osebna trenerka in pozitivna motivatorka

Poglobljen trener

  Prijavi se na vadbo

  Event Timeslots (2)

  Ponedeljek
  -
  Dvorana B (Laura)

  Petek
  -
  Dvorana B (Laura)

  Event Timeslots (2)