Vital ZONE je vadba namenjena razvoju mišične moči in drugih motoričnih sposobnosti kot so vzdržljivost, hitrost, koordinacija, ravnotežje in gibljivost.

Osebne izkušnje in pozitivni rezultati vadečih kažejo, da je funkcionalna vadba izredno pomembna in uporabna tudi pri premagovanju vsakdanjih dejavnosti. Tini je sistem funkcionalnega izvajanja izredno blizu. Z eno samo vajo vključimo več mišičnih skupin hkrati. S tem dajemo prednost vajam, ki zahtevajo še dodatno stabilizacijo trupa. S tem posledično pripomoremo tudi k visoki porabi energije in učinkovitemu dvigu metabolizma.

Na vadbi bomo poleg teže lastnega telesa, uporabljali tudi različne športne rekvizite, spreminjali bomo čas trajanja intenzivnosti ali pa bomo postopno povečevali število ponovitev. Vadbo je mogoče prilagoditi vsem starostnim skupinam in različno fizično pripravljenim posameznikom.

vital zone

Prednosti vadbe po službi

Če vadite po službi imate še ves  večer prost za druge obveznosti, za družino, za hobije. Vredno pa je, da že v dnevu načrtujete svojo prehrano. Priporočamo, da obrok pojeste 2-3 ure pred vadbo (to je med 15.00-16.00). Če ne gre drugače, pojejte nekaj preprostega (več ogljikovih hidratov) 1 uro pred vadbo.

Koristi vadbe po službi so številne. Pridite po svoje – prijavite se na Vital ZONE.

Zakaj želite vaditi pri nas:

 • strokovno usposobljeni trenerji in inštruktorji,
 • primerno majhne skupine,
 • novi, moderni prostori s kakovostno opremo,
 • čisti prostori,
 • ugodna cena,
 • prvi obisk je brezplačen,
 • vadbo prilagajamo zmožnostim posameznika.

 

Pomembno: V primeru kakršnih koli zdravstvenih omejitev, posebnosti ali težav, se pred vadbo posvetujte s trenerjem. Po potrebi vam bomo svetovali drugačne vaje ali drugo vadbo.

Urnik

Ponedeljek

Torek

Sreda

Četrtek

Petek

TRENER

laura karamatič

Laura Karamatič

Osebna trenerka in pozitivna motivatorka

Profesorica športne vzgoje

  Prijavi se na vadbo

  Event Timeslots (4)

  Četrtek
  -
  Dvorana A (Laura)

  Torek
  -
  Dvorana A (Laura)

  Četrtek
  -
  Dvorana A (Laura)
  methodyca

  Torek
  -
  Dvorana A (Laura)

  Event Timeslots (4)