O nas

O nas

Ker za uspešno vadbo ne potrebujete le telovadnice, trenerja in malce dobre volje, ampak želite kar celo ekipo strokovnjakov. Pametno je obiskati naš rekreacijski center in športno-diagnostični center, kjer za vaše različne želje, tegobe in vprašanja hitro poiščemo tudi celostno rešitev.

 

Odlično celostno poskrbimo za vaše potrebe, če ste:

  • neaktivni in bi želeli to postati (motiviramo, izmerimo, svetujemo, vas usmerjamo),

  • že rekreativno aktivni (pomagamo pri vzdrževanju motivacije in pri napredku),

  • športnik, ki želite izboljšati svoj nastop (diagnostika, regeneracija, fizioterapija, psiholog, prehranski svetovalec),

  • športnik po poškodbi (fizioterapija, regeneracija, rehabilitacijski trening),

  • nekdo, ki se želi razvajati (savna, krio savna, masaža, pedikura),

  • podjetje, ki želi poskrbeti za zdravje in počutje svojih zaposlenih (različni programi).

 

 

Vodijo nas:

  • strokovnost,

  • vaša varnost,

  • celostna obravnava,

  • vaše zadovoljstvo.

 

Stalna ekipa

 

Grega Ivanšek

Strasten športnik – vsestranski, sistematičen, profesionalen.

Osebni trener in vodja

Včasih se pošalimo, da je on tu že skoraj kot del opreme, saj zjutraj prvi pride in zvečer zadnji odide.

Različne športne zvrsti ga spremljajo že od malih nog. Kasneje je želel vsebine poglobiti in deliti. Sistematično je pridobival znanje o kondicijskih treningih, preoblikovanju telesa, izgubi odvečne teže, pridobivanju moči in prehranskem svetovanju.

Z veseljem in predanostjo se posveča tako osebnemu svetovanju in treningu kot tudi vodenju ekipe trenerjev, vaditeljev in vsega, kar se dogaja v Rekreacijskem središču Vitalis.

 

Ključ za dobro počutje je v ljudeh. Zato v središču Vitalis deluje ekipa mladih strokovnjakov, ki s svojimi znanji, izkušnjami, predvsem pa s svojimi osebnostnimi lastnostmi skrbijo za to, da je vsak obiskovalec Vitalisa sprejet s pozornostjo in posluhom za njegove cilje, potrebe, želje.

 

 

 

Špela Etling

Je ženska, ki ji v športu ne zmanjka izzivov. Je vsestranska športnica in gibanje ji enostavno predstavlja navdih za življenje. Ravno to jo je pripeljalo na Fakulteto za šport v Ljubljani, kjer je diplomirala na področju športnega treniranja in s tem izpopolnila ter poglobila svoje znanje. Športna pot jo je vodila do izvajanja vodenih vadb tako za malčke kot za tiste malo starejše. Potrebe in želje vadečih o spremembi, izboljšavi in preoblikovanju telesa so jo pripeljale v delo z osebnim pristopom. 

Disciplina in trdo delo ji z zadovoljnimi obrazi po končanem treningu odpirajo nove mejnike v svetu športa.

Misel, ki jo vedno spremlja v življenju pa je: pozabi na stres in tempo življenja, prepusti se in začuti življenje kot eno samo veliko zabavo.

 

 

 

 

 

Ivan Uršič Drolc

Poglobljen trener – celostno obravnavanje vsakega posameznika.

Ivan je profesor športne vzgoje, navdušen nad podvodnim hokejem, ki ga igra in poučuje. Profesionalno se posveča fizični pripravi športnikov (plavalcev, vaterpolistov, judoistov, golfistov, košarkarjev …) in rekreativcev. Sodeloval je tudi pri pripravi plavalcev in umetnostnih drsalcev za udeležbo na najpomembnejše tekme in prvenstva. Več let vodi tudi svojo rekreativno skupino, organizira aktivne počitnice in športno-veganske tabore. S svojimi prispevki pomaga pri ustvarjanju oddaj na televiziji Slovenija, kot sta Migaj raje z nami in Gremo na smuči.

 

 

 

Asja Samec

Potrpežljiva raziskovalka – sebe, drugih in sveta

Strokovna sodelavka - psihologinja

Je pozitivna in umirjena psihologinja, ki je po diplomi iz psihologije delala kot raziskovalka na različnih projektih in področjih. Radovednost in želja po znanju sta jo vodili do magistrskega študija klinične psihologije v tujini na Univerzi v Leidnu na Nizozemskem. Po zaključku se je vrnila v Slovenijo in je sedaj doktorska študentka eksperimentalne psihologije. Zanimajo jo ljudje, odnosi, krepitev zdravja, preventiva, razvoj in rast posameznika. Verjame, da se je za dobre stvari vredno potruditi in da je za nove začetke in podvige vedno čas. Pri svojem delu je predana, prijazna in vedoželjna. Rada se uči od ljudi, njihovih izkušenj, knjig, zgodb.

Vaditeljica pilates vadbe ter vadbe za mamice z dojenčki

Od malih nog se je zanimala za gibanje in povezavo med umom ter telesom. Ko se je srečala s pilates vadbo, je bila sprva skeptična, a je potem hitro spoznala pozitivne učinke, ki jih ta vadba prinaša v njeno življenje. Opravila je usposabljanja za Pilates Mat inštruktorico in zdaj deveto leto vadečim posreduje znanje in ljubezen do zavestnega gibanja. Opravila je tudi Tečaj varne vadbe v nosečnosti. Strast, svežino in navdušenje ohranja z udeležbo na konvencijah doma in v tujini ter z dodatnimi izobraževanji in z lastno prakso pilatesa in joge in še česa.

Na urah vadbe se drži osnovnih principov pilatesa in jih združuje z novimi znanji. Verjame, da pilates ni le serija vaj in da primarna naloga vaditelja ni le učenje pravilne izvedbe le-teh, temveč je to sistem vadbe, ki funkcionalno in vizualno poskuša uskladiti in uravnovesiti telo, um in duha. Pomembno ji je, da si posameznik prisluhne, se sliši in se upošteva in pilates vadba je dobra pot k temu. Vsakič posebej je vesela zadovoljnih obrazov vadečih po končani vadbi :) pa tudi napredka in razvoja vadečih skozi leto.

 

 

 

 

Nataša Petavs

Univ. dipl. prof. šp. vzg., učiteljica joge

Nataša je svojo učiteljsko pot začela leta 2008 v Indiji. Do danes je vodila več kot 3000 ur programov joge. Pridobljeno znanje tradicionalne joge je nadgradila s sodobnimi spoznanji jogijske prakse na usposabljanjih doma in v tujini. Verjame, da je bistvo rasti in razvoja lastno raziskovanje, ki poveže pridobljeno znanje skozi izkušnjo v celovito spoznanje.

Nataša je diplomantka Fakultete za šport z nazivom organizator športno rekreativnih programov, učiteljica joge, vodja programov usposabljanja pri Joga združenju Slovenije.

Od malih nog so njeno pozornost pritegnile knjige, ki so povezane z duhovnostjo, odkrivanjem višjega pomena življenja, naravo delovanja človekovega uma.

Za študij na Fakulteti za šport se je odločila, ker se je želela poglobiti v povezavo telesa, uma in duha. Kot aktivna odbojkarica, je neizmerno uživala v stiku z žogo. Vodenju programov vadbe v vodi se je predala, ker je voda zanjo izredno privlačno okolje, v katerem doživlja neomejeno svobodo gibanja. Rada ima naravo, morje, potovanja. Obožuje barve, svetlobo, druženje z ljudmi.

Odkar je v njeno življenje vstopila joga, je postala neločljivi del njenega vsakdana. Pot joge ji nudi neopisljive zaznave, učenja, spoznanja, izkušnje. Je pot navznoter, v občutke, v odkrivanje in spoznavanje prave narave resničnosti. Je pot čuječnosti. Pot življenja v notranjem miru in zadovoljstvu.

Nataša je registrirana kot Izkušena učiteljica joge (IRJU) pri Joga združenju Slovenije (JZS) in kot Experienced Registered Yoga Teacher (E-RYT) pri Svetovni zvezi joge (Yoga Alliance, ZDA).

V joga šoli Pot joge usposablja bodoče učitelje joge. 

 

 

 

Ana Gregorčič

Inštruktorica pilatesa in strastna proučevalka človeškega telesa

Po izobrazbi je diplomirana pravnica, a je že v času študija začela z vodenjem aerobike in pilatesa, ki sta jo povsem prevzela, zato znanje o gibanju in človeškem telesu nasploh še kar poglablja na izobraževanjih doma in v tujini, kjer se je dodatno usposobila tudi za vodenje specialnih programov, kot so nosečniška ter poporodna vadba, terapevtske vadbe za stabilizacijo hrbtenice in medenice ter program vadbe, ki je namenjen osebam z osteoporozo.

Ker je tudi osebna trenerka, prisega na to, da je vadbo treba prilagoditi vsakemu posamezniku posebej, njegovim posebnostim in zmogljivostim, pa čeprav vadi v skupini. Če bi morala izbrati le en tip vadbe, bi izbrala pilates, saj je po njenem mnenju to vadba, ki »resetira telo in glavo«. Največjo nagrado ji predstavljajo vadeči, ki zadovoljni odidejo z vadbe in ji z nasmehom povedo, da čutijo spremembe na telesu ter da njihove fizične težave ali omejitve počasi izginjajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katja Trpinc

Ko nas boste obiskali v Središču Vitalis, vas bo na recepciji sprejela nasmejana in prijazna Katja. Rada je v stiku z ljudmi, vselej jim rada prisluhne in je novih obrazov vedno vesela. Šport ji je blizu že od malih nog. Hoja v hribe in kolesarjenje pa trenutno zapolnjujeta njen prosti čas. Zaradi želje po izobraževanju o kriminalistiki se je vpisala na fakulteto za varnostne vede, ki jo je tudi uspešno zaključila.

Moto: Izkoristi vsak dan posebej.

 

 

 

Tjaša Kuhar

 

Vedno nasmejana in prijazna Tjaša, sicer študentka Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes smer kozmetika, vas bo popoldan pričakala na recepciji. K nam jo je prineslo predvsem veliko veselje za delo z ljudmi. V prostem času se najraje druži s prijatelji, s katerimi kdaj pa kdaj hribolazijo tudi po slovenskih hribih. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urnik - Individualni treningi potekajo kadarkoli vezano na osebne dogovore.

Legenda:

Dvorana A
Dvorana B
Dvorana C
Dogodki novo
Pošljite nam sporočilo
Pošlji

Sporočilo je bilo poslano.

Sledite nam
Prijava na e-novice